IZOLACIJE

Temax

Izolacijski materijal “Temax” koristi se za izolaciju zidova, krovova i pečata konstrukcija i zgrada. Temax izolacija je fleksibilna, jednostavna za upotrebu, otporna na vodu i kondenzaciju te ima vrlo malu težinu. Ima vrlo visoku kvalitetu izolacije i debljinu od samo 4cm. Temax se koristi i za izolaciju hladnih komora i skladišta.


Zašto učinkovito izolirati

Izolacija zgrada i kuća postaje sve veća tema. Zbog zanimljivog povrata ulaganja i uštede energije postaje vrlo važno izolirati se, tako da se prijenos topline i gubitak energije svode na minimum. Ključna riječ izolacije je učinkovitost, što znači da se koristi visokokvalitetni izolacijski materijal i primjenjuje se dobra izolacijska tehnika. Time se izbjegavaju hladni mostovi i pokušaji postizanja povećanja zračne jačine kako se ne bi oštetila kondenzacija na građevinskoj površini ili na građevinskim materijalima. Dakle, ako želite uštedjeti na gubitku energije izoliranjem kuće ili konstrukcije, učinite to učinkovito.


Zašto koristiti Temax izolacijski materijal

Temax izolacijski materijal koristi se u zgradama, kućama, skladištima i drugim građevinama. Ima visoku kvalitetu izolacije i potpuno je nepropusan za zrak, što ga čini idealnim izolatorom za učinkovitu izolaciju. Također je vrlo fleksibilan i jednostavan za rezanje po veličini što ga čini lakim za rukovanje i lakim za upotrebu.Kontaktirajte nas za više informacija.


Remax

REMAX reflektirajuća izolacijska folija je reflektirajuća zračna folija s mjehurićima.
REMAX je robna marka tvrtke Krautz-Temax i zalaže se za niz izolacijskih folija u koje su ugrađene visoke reflektivne folije. Izolacijske folije REMAX sastoje se od odbojnih materijala i termičkih folija s mjehurićima koje se izolacijskom pjenom mogu proširiti kako bi se povećala potrebna kvaliteta izolacije.

U proizvodnji REMAX folija, reflektirajuće folije su laminirane na termičku mjehuriću foliju stvarajući jedinstveni sustav folije. Uočljivo je da je Remax folije zbog procesa laminiranja teže reciklirati od labavih slojeva Temax izolacijskih folija.

Sve Remax reflektirajuće izolacijske folije izrađuju se prema željenom izolacijskom kapacitetu ili potrebnom toplinskom otporu.


Remax aplikacije

Remax reflektirajući izolacijski materijali koriste se u sustavima termičke ambalaže kao što su hladnije vrećice i termalni poklopci za prijevoz proizvoda koji su osjetljivi na temperaturu. Remax reflektirajući izolacijski materijali koriste se i u izolaciji zgrade u kojoj djeluju kao dodatni izolacijski sustav za krovne, zidne i podne obloge.

Proizvodnja Remax-a

Remax reflektirajuće izolacijske materijale proizvodi tvrtka Krautz TEMAX u Europi i SAD-u. Svi Temax proizvodi izrađeni su po mjeri i omogućeni su Temaxovim osiguranjem kvalitete prema Q.A.P. „Postupci osiguranja kvalitete“ u vezi s ISO-9001-2015.


Kontaktirajte nas za više informacija.